-->Головна » 2010 » Июнь » 17

Літаки викликають снігопад

снігопад, кристалізація льоду, хмари, метеорологи     Літаки, що пролітають через хмари, можуть провокувати снігопади, встановили вчені з Національного центру з дослідження атмосфери в Боулдері (National Center for Atmospheric Research in Boulder), штат Колорадо, США. Стаття про це відкриття опублікована в червнев ... Читати далі»

17.06.2010

Шість днів на бурчання

сімейне життя, шлюб, буркотіння, ген вірності    7920 хвилин на рік дружини бурчать і чіпляються до чоловіків, повідомляє Daily Mail. Це еквівалентно 2,5 години на тиждень, 11 години в місяць або 5,5 дням на рік.

Опитування 3 тис. осіб, проведене групою Everyman, показало, що причинами невдоволення дружин є небажання чоловіків виконувати роботу по дому, споживання спиртного і легковажне ставлення до здоров' ... Читати далі»

17.06.2010

Богиня на варті скарбів

археологічні розкопки, жертвоприношення, ацтеки, Мексика  Група археологів під керівництвом Леонардо Лопеса Лухана (Leonardo Lopez Lujan) виявила одне з найбільш багатих і найбільш незвичайних ацтекських жертвоприношень, повідомляє Daily Telegraph. Серед семи жертвопринесень, що складаються з дивних і безпрецедентних дивовижних предметів, виявлених під кам'яною плитою з зображенням богині Тлальтекутлі (Tlaltecuhtli), є скел ... Читати далі»

17.06.2010