Головна » 2010 » Июль » 12 » Стипендіальна програма «Weiser Center for Europe and Eurasia»
22:20
Стипендіальна програма «Weiser Center for Europe and Eurasia»
стипендіальна програма, Мічиганський університет, навчання закордоном, наукові дослідження Для навчання та дослідження в Мічиганському Університеті у 2011 р. центр «Ronald and Eileen Weiser Center for Europe and Eurasia» запрошує аплікантів із країн: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Боснія та Герцеговина, Грузія, Росія (Калінінгадська область), Казахстан, Косово, Литва, Македонія, Молдова, Сербія, Словаччина та Україна.

Кандидатам пропонується представити проекти у будь-якій галузі наукових досліджень або з викладання разом із факультетом партнером у Мічиганському Університеті. Головною вимогою є відмінне знання англійської мови.

Кандидати, що пройдуть відбір, отримають нагороду - «Weiser Professional Development Awards», що передбачає: дослідницький візит в Мічиганський Університет (3-4 тижні), м. Енн-Арбор; переліт, проживання, страхування та кишенькові витрати. У період з січня по квітень 2011 р. та з вересня по грудень 2011р. буде запропоновано до 10 стипендій для поїздки у Енн-Арбор.

Відбір призерів буде здійснюватись на конкурсній основі.

Кандидатам необхідно подати:

- заповнену аплікаційну форму;
- біографію;
- копії дипломів;
- копію паспорта;
- мотиваційний лист (2 сторінки), в якому необхідно вказати – 1)пропозицію майбутнього проекту, 2)мету участі у даній програмі, 3)як дана програма зможе допомогти вам/вашому навчальному закладу.
- запрошення від Мічиганського Університету (кафедри, школи, факультету партнера);
- рекомендаційний лист;
- сертифікат про знання англійської мови (TOEFL).

Останній термін подання документів – 29 жовтня 2010р.

Детальну інформацію можна знайти на сайтах: www.fulbright.edu.pl та www.ii.umich.edu.

Контактна інформація:
Ел. алреса: weiser@fulbright.edu.pl
Переклад – «Громадський Простір»

Джерело : http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1566 | Додав: wiktor | Теги: навчання закордоном, стипендіальна програма, наукові дослідження, Мічиганський університет | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar