Головна » 2011 » Январь » 5 » Східна Зимова Школа - 2011 у Вроцлаві
09:37
Східна Зимова Школа - 2011 у Вроцлаві
     Колегіум Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського і Студіум Східної Європи Варшавського університет оголошують набір учасників Восьмої Східної Зимової Школи, яка відбудеться 1-10 березня 2011 року у Вроцлаві.

Школа адресована студентам останнього року навчання гуманітарного напрямку, віком до 25 років ( у виняткових випадках - більше), які працюють над магістерськими роботами з історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, культурознавство, музикознавство, етнологія, географія, право, економіка).

Учасниками Школи можуть бути слухачі з колишніх країн Радянського Союзу, колишніх країн Радянського табору, Польші та країн ЄС.

Від учасників очікується володіння польською та англійської мовами на рівні, достатньому для розуміння лекцій.

Програма Школи складається з лекцій та семінарів, під час яких кожний з учасників зможе зробити доповідь стосовно своєї теми досліджень, а також офіційних візитів в інституції Вроцлава та культурної програми.


Термін подання аплікацій: 25 січня 2011 року.

Більше інформації та аплікаційні форми: wsl.studium@uw.edu.pl

Джерело інформації: http://www.kew.org.pl/files/docs/WSZ%202011/WSZ%20%202011.pdf

Переклад: www.euroosvita.info
Фото: urlopwpolsce.org
Джерело: http://www.civicua.org
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 1814 | Додав: wiktor | Теги: Польща, Східна Зимова Школа, Вроцлав, навчання закордоном, 2011 | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar