-->Головна » 2010 » Июль » 12

«Нафтогаз» планує шукати нафту в ОАЕ

НАК «Нафтогаз України» , розвідка нафти, ОАЕ, договір   Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» сподівається, що незабаром отримає дозвіл уряду Об'єднаних арабських еміратів на геолого-розвідувальні роботи з видобутку нафти в еміратах Рас-Аль-Хайм, Розум Аль Кувейн і Саджа. Про це повідомило управління у зв'язках з громадськістю «Нафтогазу».

Згідно з повідомленням, перша Пошукова газова свердловина Hamad-1 на тери ... Читати далі»

11.07.2010

110 років від дня народження Петра Степановича Погребняка

Погребняк, грунтознавець, лісівник, день народження, 10 липня   10 липня відзначають 110 років від дня народження Петра Степановича Погребняка (1900-1976), українського вченого-лісівника, ґрунтознавця. Науковець світового масштабу. Засновник теорії порівняльної екології рослин, що широко застосовувалася в лісовому господарстві України та інших країн. Створив українську типологічну наукову школу лісівництва. Автор фундаментально ... Читати далі»

11.07.2010

Скорочення населення України набуває загрозливих темпів

ООН, Інститут демографії, скорочення населення, Україна    За даними Фонду народонаселення ООН, скорочення населення в Україні набуває загрозливих темпів. Як повідомила сьогодні в Києві директор Фонду в Україні Нузхат Егсан, «природний рух українського населення характеризується зростанням народжуваності та зменшенням смертності, з одного боку, але з іншого – суттєвим перевищенням числа померлих над кількістю живонароджених». Так, н ... Читати далі»

11.07.2010

І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010»

Лімниця, 2010, екологічний фестиваль, міжнародна співпраця     З 19 до 29 серпня 2010 року на базі оздоровчого комплексу «Лімниця» управління освіти і науки Івано-Франківської міської ради пройде І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010», повідомляє МВК.

Учасниками фестивалю стануть діти шкіл міста Івано-Франківська та їх закордонні партнери з Польщі (м. Варшава, м. Ополє, м. Кшанув, м. Свідниця ... Читати далі»

11.07.2010

Стипендіальна програма «Weiser Center for Europe and Eurasia»

стипендіальна програма, Мічиганський університет, навчання закордоном, наукові дослідження Для навчання та дослідження в Мічиганському Університеті у 2011 р. центр «Ronald and Eileen Weiser Center for Europe and Eurasia» запрошує аплікантів із країн: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Боснія та Герцеговина, Грузія, Росія (Калінінгадська область), Казахстан, Косово, Литва, Македонія, Молдова, Сербія, Словаччина та Україна.

Кандидатам пропо ... Читати далі»

11.07.2010

Програма ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна

ENPI, програма, Угорщина,Словаччина,Румунія,УкраїнаКерівництво Програми Європейського інструменту сусідства і партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 (Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine ENPI Cross-border Cooperation Programme 2007-2013) оголосило про другий конкурс заявок на отримання міжнародної технічної допомоги в рамках даної програми буде відкрито до 14.00 26 жовтня 2010 року.

Перший конкурс на подання заявок в рамк ... Читати далі»

11.07.2010