Головна » 2010 » Ноябрь » 1 » У Рівненській області за попередніми дослідженнями виявлено запаси міді
20:32
У Рівненській області за попередніми дослідженнями виявлено запаси міді
Рівненська геологічна експедиція, Володимирецький район, родовище міді          У Рівненській області у Володимирецькому районі за попередніми дослідженнями виявлено запаси міді. Про це повідомляє начальник Рівненської геологічної експедиції "Північгеологія" Петро Савчук.

"Наше підприємство отримало дозвіл на вивчення запасів міді. За нашими попередніми дослідженнями, на площі 32 км квадратних може бути 600 тисяч тонн міді. Крім того, в цьому місці можуть бути запаси золота до 15 тонн, срібла - більше 300 тонн. Правда, ці цифри мають велику погрішність ", - сказав Петро Савчук.

Для того, щоб вивчити детально ці родовища, необхідні сотні мільйонів гривень і 3-4 року для вивчення і розробки проекту видобутку. "Все залежить від того, чи захоче держава витрачати мільйони тільки на розробки. У будь-якому випадку, я переконаний, що в столиці вже зацікавлені", - додав Петро Савчук.

Також, за словами Петра Савчука, у разі, якщо ці запаси такі існують, вони могли б принести Україні мільярди гривень. Згідно попереднім геологічними дослідженнями, в Україні виявлено 96 корисних копалин з 124, які відомі у світі.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2457 | Додав: wiktor | Теги: Володимирецький район, родовище міді, Рівненська геологічна експедиція | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar