Головна » 2010 » Август » 9 » Мер Рівного просить у Азарова мільйон на порятунок Рівненської геологічної експедиції
09:19
Мер Рівного просить у Азарова мільйон на порятунок Рівненської геологічної експедиції
Хомко, Рівне, Рівненська геологічноа експедиція    Мер міста Рівне Володимир Хомко готує лист Прем'єр-міністру України Миколі Азарову. Чиновник просить його звернути особливу увагу на Рівненську геологічну експедицію державного підприємства «Північгеологія».
    До такого кроку рівненського чиновника підштовхнула скрутна фінансова ситуація на підприємстві, де зараз в Рівному працює 98 чоловік і тільки ... два дні на тиждень. Про це пише кореспондент From-UA.
    Загальний борг перед ними із зарплати зараз становить майже мільйон гривень. Кваліфіковані кадри поступово починають звідти йти.
«Підприємство «Північгеологія» є унікальним, - стверджує мер Рівного Володимир Хомко. - Іншого такого немає і вже не буде! На ньому працюють висококваліфіковані кадри. Пам'ятаю, коли я ще працював на водоканалі, ми спільно з працівниками цього підприємства робили всі останні свердловини. Якщо в даний час втратити ці кадри, то потім їх буде дуже важко зібрати ».
     До речі, за роки багаторічної діяльності в області інженерної геології, буріння свердловин, пошуків і розвідки корисних копалин підприємство розвідано безліч родовищ, які на сьогодні експлуатуються численними гірничо-збагачувальними комбінатами.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1725 | Додав: wiktor | Теги: Хомко, рівне, Рівненська геологічна експедиція | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar