Головна » 2010 » Декабрь » 17 » Україна на міжнародній туристській виставці «World Travel Market»
07:00
Україна на міжнародній туристській виставці «World Travel Market»
news.massivegood.org
Міжнародна туристська виставка, World Travel Market, Світовий ринок подорожей, 2010, Лондон           Міжнародна туристська виставка «World Travel Market» ("Світовий ринок подорожей 2010"), яка щорічно проходить у Лондоні, є однією з найпрестижніших туристичних подій у світі, ділова програма якої включає Міністерський саміт Всесвітньої туристської організації при ООН, презентації, семінари, конференції та інші заходи.

«WTM 2010», яка відбувалась з 8 по 11 листопада, - це майже 50000 учасників, з яких 15500 професійні представники туріндустрії. Це 5600 експонентів з 187 країн світу на площі 43000кв.метров та 2500 акредитованих журналістів.

Виставка, яка в минулому році відзначила своє 30-річчя, традиційно пройшла у виставковому центрі ExCel в районі Доклендс на сході Лондона і тривала чотири дні. Хоча вона призначена суто для професіоналів і широкій публіці доступу на неї немає, WTM вважається найбільшою подією у світовій туріндустрії і щороку б'є нові рекорди відвідуваності, розмаїття нових ідей і яскравості стендів.

Серед гостей виставки цього року були Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк, заступник голови Державної служби туризму і курортів Сергій Сьомкін, директор «Національного туристичного офісу» Олег Литвяк, які представили нашу державу на національному стенді площею понад 100 квадратних метрів.

Український стенд виділявся оригінальним дизайном у вигляді шестиметрових колосків пшениці. Цей образ легко запам'ятовується і асоціюється з нашою країною, як відзначили його відвідувачі.

На виставці рекламувалися всі потенційні туристичні можливості України, компанії представили повний асортимент своїх турпакетів по всіх регіонах України. Найбільш яскраво, за словами Олега Литвяка, рекламувався Крим. У програмі була демонстрація відеороликів і фільмів, доповіді про історію кримського виноробства і традиційна для таких випадків дегустація вин. Як сказав на підсумковій прес-конференції у Києві Сергій Сьомкін, інтерес до українського стенду не спадав протягом усіх днів і додав, що насиченість діловим спілкуванням у пана Михайла Кулиняка і у нього була не менша, ніж при вирішенні ділових питань у Києві.  «У нас було багато зустрічей з державними чиновниками з різних країн, з представниками CNN і BBS і вирішено, що  Україна і надалі братиме участь у виставкових заходах такого високого рівня», - додав Сергій Сьомкін.

Джерело:
http://www.tourism.gov.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1490 | Додав: wiktor | Теги: Світовий ринок подорожей, Міжнародна туристська виставка, 2010, World Travel Market, ЛОНДОН | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar