Головна » 2012 » Июнь » 21 » Українців зарядить неймовірна сонячна енергія
20:25
Українців зарядить неймовірна сонячна енергія
   Українців зарядить неймовірна сонячна енергія Ми пережили найкоротшу ніч у році, і сьогодні нас чекає найдовший день. Сонце досягло свого піку, позначивши літнє сонцестояння. З сьогоднішнього дня буде «повертати» на осінь, а це означає  що дні потроху будуть ставати коротшим, а ночі - довшими. А поки у нас є шанс зустріти свою справжню любов і зробити собі потужний оберіг.
     «Дні літнього сонцестояння, або в народі їх називали ще купальськими днями, тривають з 20 по 25 червня, - пояснює «Сегодня» верховний волхв і вчитель слов'янських ведичних практик Володимир Куровський. - У цей період люди схильні до впливу енергії небесного світила. І коли сонце досягає свого піку, а це відбувається 21 червня, тобто сьогодні, то ми отримуємо унікальний заряд сили, який можна направити на втілення потрібних людині якостей і бажань». Але перед цим, говорить Куровський, потрібно внутрішньо очиститися: «Наші предки розпалювали багаття, що символізує горіння всесвіту, і він очищав людини. У наші дні можна використовувати звичайну свічку, яка горітиме з заходу сонця до самої зорі. Бажано не спати всю ніч - помолитися і подумки створити картини бажаного, можна навіть намалювати їх. А вранці очиститися водою, зняти весь негатив з себе. Те, до чого людина прагне, обов'язково збудеться, і шлях до бажаного буде простіше ».
     За словами Куровського, біля свічки варто покласти гілочки верби, які символізують древо родини: «Вони стануть потужним оберегом. Він зміцнить мир в сім'ї, а дівчині допоможе вийти вдало заміж».
      Жриця і ректор Ведичної дитячої академії Оріяна Магур додає: «Пари, які одружилися в ці дні, обов'язково будуть щасливі. Найкраще вінчатися на сході сонця, щоб сім'ї були міцними і дружніми ».
     Також вважає і астролог давньоарійської традиції Влад Росс. «У нинішньому році сонцестояння збіглося ще з молодиком. Сонце символізує чоловічий початок, а Місяць - жіноче, їх енергія діють гармонійно. Відкривається так званий любовний канал, - каже Росс. - Саме в ці дні велика вірогідність, ніж будь-коли, зустріти свою кармічну любов. Або як кажуть в народі, свого судженого. Якщо пара зустрінеться в період купальних днів, то їхні почуття будуть дуже міцні. Ще ці дні відмінно підходять для укладання договорів та початку нового бізнесу. Дуже вдалий період для творчих людей, адже місяць посилює творчий потенціал».
Катерина Стулень

Фото: tsn.ua
Джерело: http://www.segodnya.ua/news/14397561.html
Категорія: В Україні | Переглядів: 2312 | Додав: wiktor | Теги: екологія, вес, міграція, Птахи | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar