Головна » 2010 » Ноябрь » 15 » В Україні кількість вчених скоротилася до критичного рівня
12:10
В Україні кількість вчених скоротилася до критичного рівня
Держкомітету з питань науки, інновацій та інформатизації, Семиноженко, кількість вчених        Голова Держкомітету з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко заявив, що на сьогодні кількість вчених в Україні нижча від критичного рівня.

Про це Семиноженко повідомив на нараді з питань науково-технічної та інноваційної політики під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова.

"До останнього часу існує суб'єктивна думка, що у нас багато вчених. На превеликий жаль, думаю, ми не часто звертаємо увагу на цей факт, ми вже нижче від критичного рівня за кількістю вчених на тисячу працюючих. Проблема полягає у відтворенні кадрів наукових працівників, що могли б розвивати науково-інноваційну сферу", - сказав Семиноженко.

При цьому він підкреслив, що у більшості європейських країн зараз спостерігається збільшення кількості людей, що працюють в науці.

Джерело: http://ua.korrespondent.net

Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1394 | Додав: wiktor | Теги: кількість вчених, інновацій та інформатизації, Держкомітету з питань науки, Семиноженко | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar