-->Головна » 2010 » Ноябрь » 15

Еко - ефективні поселення !!!

       У столиці Карелії Петрозаводську 11 листопада 2010 завершився міжнародний семінар «Еко-ефективні поселення», повідомляє прес-служба уряду республіки. 

Семінар проводила в Петрозаводську робоча група з охорони навколишнього середовища Ради Баренцева Евроарктіческого регіону (СБЕР).

На конференції був представлений робочий план «Еко-ефективні спільноти», учасниками якого в республіці є Олонецький, Медвежьегорський і Пряжинський райони, Петрозаводський і Костомук ... Читати далі»

Європу "накрив" могутній циклон

Європа, циклон, Англія, Уельс        Територія Європи опинилася у владі потужного циклону. На півночі Англії, Уельсу і Шотландії бушує шквалистий вітер, там проливні дощі і повені, повідомляє ресурс Вести.ru.

У деяких районах країни швидкість вітру перевищувала 120 кілометрів на годину. Ураган зривав дахи з будинків і валив дерева. Одне з них впало на припаркований автомобіль, в якому знахо ... Читати далі»

15.11.2010

В Україні кількість вчених скоротилася до критичного рівня

Держкомітету з питань науки, інновацій та інформатизації, Семиноженко, кількість вчених        Голова Держкомітету з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко заявив, що на сьогодні кількість вчених в Україні нижча від критичного рівня.

Про це Семиноженко повідомив на нараді з питань науково-технічної та інноваційної політ ... Читати далі»

15.11.2010

Ювілейне засідання Генеральної асамблеї Асоціації геологічних служб Європи (АГСЄ) проходитиме в Польщі та Україні з 19 по 21 вересня 2011 р.

Асоціація геологічних служб Європи, АГСЄ, 2011, Україна, Польща        Ювілейне засідання Генеральної асамблеї Асоціації геологічних служб Європи (АГСЄ) проходитиме в Польщі та Україні з 19 по 21 вересня 2011 р., повідомив на колегії Держгеолслужби заступник начальника управління ДГС Михайло Гейченко. Учасникам Асамблеї буде запропоновано геологічну екскурсію, маршрут якої розробляється й буде узгоджени ... Читати далі»

15.11.2010