Головна » 2010 » Август » 27 » 1 рік в Литві за програмою ЄС
20:37
1 рік в Литві за програмою ЄС
грант, волонтерство, Литва, діти, 2010        Спілка Форум, яка працює у сфері міжнародних волонтерських обмінів з 1991 року, оголошує термінову вакансію на проект Європейської Волонтерської Служби (ЄВС) в Литві. Період проекту - з 20 вересня 2010 по вересень 2011.  Місце волонтерства - Литва, місто Паневежус, дитячий садочок, який займається дошкільної освітою дітей.

Мета – зробити життя дітей цікавішим, неформальна освіта, організація розвиваючого дозвілля, проведення занять і тп
Також волонтер буде можливість приймати участь у роботі молодіжного центра, який виступає як координуюча організація проекту.

Вимоги для кандидатів - молода особа 19- 25 років, наявність закордонного паспорту, мотивація та щире бажання щодо волонтерства та роботи з дітьми, відповідальність, повага до інших національностей, комунікабельність, відкритість – і що дуже важливо - 100%

ГОТОВНІСТЬ І СПРОМОЖНІСТЬ їхати через 4 тижні!!!

Що волонтер отримує: повне покриття ВСІХ витрат на подорож (включаючи вартість візи та подорож в Київ для отримання візи), повне забезпечення під час проекту в Литві (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також під час перебування в Литві, отримує кишенькові
Всі ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ - проекти в рамках ЄВС визнані як неформальна освіта.

Для реєстрації потрібно: 1) Лист-мотивація англійською або російською на 1-2 стр (про себе, інтереси, хобі, заняття, попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності якщо є, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і в цьому конкретному проекті і тд Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні контактні деталі) 2) усміхнене фото (прослідкуйте, щоб відскановане фото було розміром не більше 300 Кв)

ЗАЯВКИ НАДСИЛАТИ на info@union-forum.org. Якщо у Вас виникнуть питання, дзвоніть (032) 2726934 (Львів), з 11 до 18 Пн-Пт. Контактна особа - Інга Воробйова.

Детальніше
Джерело: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1405 | Додав: wiktor | Теги: 2010, діти, грант, Волонтерство, Литва | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar