Головна » 2010 » Октябрь » 14 » 9 місяців в Литві за програмою Європейського Союзу
23:22
9 місяців в Литві за програмою Європейського Союзу
волонтерство, програма, НПП, стажування, Литва     Спілка Форум, яка працює у сфері міжнародних волонтерських обмінів з 1991 року, повідомляє про вакансію в проекті Європейської Волонтерської Служби (ЄВС) в Литві, в рамках програми Європейського Союзу "Молодь в Дії”.

Період проекту - 15 березня 2011 по 15 грудня 2011 (9 місяців)

Місце волонтерства – Національні (регіональні) парки по охороні природної спадщини(заповідники):
1) Kurtuvėnai Regional Park
2) Dzūkija National Park

Мета – зробити життя дітей цікавішим, неформальна освіта, організація розвиваючого дозвілля, проведення занять і т.п.
Також волонтер буде можливість брати участь у роботі молодіжного центра, який виступає як координуюча організація проекту.
Детальніше – тут

У чому полягає робота волонтера: відновлення природного ресурсу (посадка/обрізка дерев/кущів/квітів,допомога у проведенні наукових робіт – обмір дерев, дослідження (тематика тварини/рослини, ін.), робота із туристичними групами/супровід, допомога у проведенні семінарів/лекцій з природоохорони для молоді, загальні роботи по парку (розчищення. прибирання від природнього та побутового сміття, облаштування зон відпочинку, ін.
Для волонтера відкриті всі туристичні принади національних парків (каное, рибалка, катання на конях, інше),

Вимоги для кандидатів:
1) Технічні вимоги: молода особа 19- 25 років, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською та російською мовами.
2) Якісні вимоги: ґрунтовна мотивація та щире бажання щодо волонтерства у сфері збереження природи і роботи у заповіднику; відповідальність; повага до інших національностей, комунікабельність, відкритість

Волонтер також має бути спроможним поїхати на повний термін проекту (ВАЖЛИВО!), бути готовим проживати віддалено від великих міст (де власне і знаходяться заповідники), мати певну соціальну зрілість для того, щоб швидко адаптуватись до нового середовища і добре себе почувати протягом проекту віддалено від сім’ї і дому.

Що волонтер отримує: ПОВНЕ покриття ВСІХ витрат на подорож (включаючи вартість візи та подорож у Київ для отримання візи), повне забезпечення під час проекту в Литві (проживання, харчування, страхування, місцевий транспорт), а також щомісячні кишенькові.

По закінченню проекту ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ - ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта.

Для реєстрації потрібно: 1) Лист-мотивація англійською або російською на 1-2 стр. (про себе, інтереси, хобі, заняття, попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності якщо є, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і в цьому конкретному проекті і т.д. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні контактні деталі) 2) усміхнене фото (можна неформальне, прослідкуйте, щоб відскановане фото було розміром не більше 300 Кв)

ЗАЯВКИ НАДСИЛАТИ на evs@union-forum.org. Якщо у Вас виникнуть питання, пишіть або дзвоніть з 11 до 18 Пн-Пт. (032) 2726934 (Львів). Заявки розглядатимуться по мірі надходження.


Джерело :
http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1721 | Додав: wiktor | Теги: Литва, НПП, стажування, програма, Волонтерство | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar