-->Головна » 2010 » Май » 10

Інтернет без латиниці

В Інтернеті з'явилися перші адреси, які не використовують латинські літери, що дозволило мільярдам китайців, тайців, тамілів і арабів гуляти по інтернету виключно за допомогою рідної мови, повідомляє Daily Telegraph. Єгипет, Саудівська Аравія та ОАЕ стали вчора першими країнами, що зареєстрували національні доменні ім'я на зразок. "UA", що записані арабськими літерами.

Вже понад 20 країн запросили дозвіл на використання міжнар ... Читати далі»

10.05.2010

У Великобританії говорять про проблеми навчання для лівші

  Лорен Мільсом (Lauren Milsom), автор книги «Ваш ліворука дитина» (Your Left-handed Child), стверджує, що орієнтація у викладанні на праворуких дітей і невміння навчати ліворуких заважає, за статистикою, кожній десятій дитині у Великобританії розвинутися належним чином, повідомляє Daily Telegraph.

Тисячі ліворуких дітей перебувають у тяжком ... Читати далі»

10.05.2010

Біля Фолклендських островів знайшли нафту

  Британська компанія Rockhopper Exploration виявила нафту на Фолклендських островах, повідомляє Daily Mail. Нафта вперше знайдена в Північному Фолклендському басейні за час реалізації програми з нафторозвідки.

Буріння в територіальних водах Фолклендських островів почалося в лютому незважаючи на протести Аргентини, яка претендує на британські території. Буенос-Айрес розцінив буріння як «порушення суверенітету» і ввів о ... Читати далі»

10.05.2010