-->Головна » 2010 » Июнь » 09

Режим сну впливає на шкільну успішність дитини

  Учні, що ляга.nm спати в один і той же час, краще встигають в школі. Цю закономірність виявили співробітники дослідницького інституту SRI International (США), вивчивши 8 тисяч дітей.

Зокрема, діти, що дотримуються режиму сну, демонструють кращі успіхи в мовах, читанні та математиці. З'ясувалося також, що чим раніше дитина відходить до сну, тим краще його успішність. Навпаки, малюки, які не дотримуються рекомендованої ... Читати далі»

09.06.2010

Росія планує збагачувати український уран

  Росія готова обговорювати спільну видобуток урану в Україні. Про це в інтерв'ю радіостанції «Ехо Москви» сказав глава «Росатому» Сергій Кирієнко.

«В Україні сьогодні є видобуток урану. Хоча основне їх родовище, Новокостянтинівське, ще не розгорнуто, але потрібні великі гроші, і ми теоретично могли б обговорювати можливість спільної роботи з розгортання цього родовища », - сказав Кирієнко.

«В Україні немає збаг ... Читати далі»

09.06.2010

У Варшаві через повені закриті школи

  У Варшаві (Польща) через повені закриті школи і головна дорога, вода рухається в північному напрямі.

Уряд оголосив про створення програми допомоги постраждалим від повені. Зокрема, компаніям пропонуються безпроцентні позики для відновлення справ. Також оголошено про початок відновлювальних робіт по всій країні, що передбачає створення нових робочих місць.

У ніч на 7 червня річка Вісла вийшла з берегів, зато ... Читати далі»

09.06.2010

Кити повернулися в Атлантичний океан

  Таємничий сірий кит, що з'явився 23 дні тому біля узбережжя Ізраїлю в Середземному морі, був помічений біля північно-східного узбережжя Іспанії, повідомляє BBC News. За ці 23 дні кит подолав 3 тис. км, що стало великим сюрпризом для фахівців по китам.

Вважається, що в Атлантичному океані сірі кити вимерли, так що поява одного з них у Середземному морі є абсолютно дивною. Поки незрозуміло, куди прям ... Читати далі»

09.06.2010