-->Головна » 2010 » Июнь » 13

Найстрашніші аеропорти світу

 
 Список найнебезпечніших злітно-посадочних смуг світу склав сайт ИноСМИ. Рано чи пізно в одне з цих місць може потрапити будь-який  турист, тому хочемо  попередити - літайте з широко відкритими очима. Тому що такого ви, можливо, більше ніколи і ніде не побачите.



Денверський міжнародний аеропорт, штат Колорадо, США. З тих пір, як він відкрився в 1995 році, знаходиться під посиленим наглядо ... Читати далі»

13.06.2010

Рейтинг найбагатших українців

  Народний депутат України (Партія регіонів), бізнесмен Ринат Ахметов названий найбагатшою людиною України і СНД. Власник "СКМ" очолив "Золоту сотню" найбагатших українців, підготовлену журналом "Кореспондент".

Капітал Рината Ахметова оцінений в 18,8 мільярда доларів. Це фінансовий рекорд останніх років донецького підприємця. Примітно, що найбагатша людина Росії Володимир Лісін відстає від Рината ... Читати далі»

13.06.2010

День працівників текстильної і легкої промисловості

  Це свято, що існує вже більше 25 років, було засноване Указом Президії Верховної Ради СРСР від 01.10.80г. «Про святкові і пам’ятні дні».

В Україні День працівників текстильної і легкої промисловості відзначається відповідно до Указу Президента України від 9 червня 1994 року № 285/94, у другу неділю червня і носить назву «День працівників легкої промисловості». В 2010 році День працівників текстильної і легкої пром ... Читати далі»

13.06.2010

Доступне Прикарпаття

  Виконавці проекту «Відкритий туризм: доступність відпочинку на Івано-Франківщині для людей з особливими потребами», що впроваджується за підтримки Фонду Східна Європа, днями завершили виконання основних заходів, що були заплановані в рамках проекту, зокрема, в трьох музеях Івано-Франківщини проведені роботи щодо забезпечення безбар’єрного доступу до приміщень:

- музею Наталії Кобринської в м. Болехів (облашт ... Читати далі»

13.06.2010

Полярники збираються добуритися до озера в Антарктиді за 50 годин

  Європейські полярники готові пробурити в Антарктиді ще одне підлідне озеро - Еллсуорт (Lake Ellsworth), яке знаходиться в Західній Артарктиді. Пробуритись крізь три кілометри льоду вчені планують за 50 годин.

Співробітники Единбурзького університету (The University of Edinburgh), Британської антарктичної служби (British Antarctic Survey), а також Інституту полярних досліджень Альфреда Вегенера (The Alfred Wegener ... Читати далі»

13.06.2010