Головна » 2010 » Июнь » 13 » День працівників текстильної і легкої промисловості
09:20
День працівників текстильної і легкої промисловості
  Це свято, що існує вже більше 25 років, було засноване Указом Президії Верховної Ради СРСР від 01.10.80г. «Про святкові і пам’ятні дні».

В Україні День працівників текстильної і легкої промисловості відзначається відповідно до Указу Президента України від 9 червня 1994 року № 285/94, у другу неділю червня і носить назву «День працівників легкої промисловості». В 2010 році День працівників текстильної і легкої промисловості припадає на 13 червня.

Цей день - професійне свято працівників та ветеранів галузі легкої промисловості. Саме завдяки ним населення областей і міст має можливість купувати якісну продукцію місцевого виробництва. Адже сьогодні підприємства легкої промисловості, постійно удосконалюючи технологію виробництва, розширюють асортимент і поліпшують якість своєї продукції.
У цей день від усієї душі вітаємо всіх робітників і фахівців, ветеранів підприємств легкої промисловості, всіх, хто причетний до галузі, що виробляє товари для населення, зі святом! Бажаємо вам, дорогі трудівники, міцного здоров’я, нових трудових здобутків, процвітання, успіхів у праці, щастя і благополуччя у кожній родині!

Джеерло: http://paralleli.if.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3326 | Додав: wiktor | Теги: Свято, День працівників текстильної і легк | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar