-->Головна » 2010 » Июль » 02

В Україні видано першу енциклопедію активного відпочинку

енциклопедія, активний відпочинок, туризм, Світлана Фельдман   Енциклопедію активного туризму "Україна. Відпочивай активно!" видало для любителів пригод та екстриму харківське видавництво "АССА". Про це на прес-конференції в УКРІНФОРМі на тему: "Розвиток туристичної привабливості України - нові ідеї та проекти" поінформував голова Ради з питань туризму та курортів Євген Самарцев.

У книзі представлено докладну і достовірну ... Читати далі»

02.07.2010

Всесвітній день народонаселення

всесвітній день, народонаселення, інститут демографії, прес-конференція   9 липня 2010 року о 10:30 в приміщенні прес-центру УНІАН (Київ, Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню народонаселення, що за рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно відзначається 11 липня.

Тема Всесвітнього дня народонаселення у 2010 році – важливість використання повноцінних та якісних демографічних даних для ро ... Читати далі»

02.07.2010

Німецькі вчені допоможуть Стебнику з вирішенням проблем довкілля

німецькі науковці, довкілля, Стебник, забрудненя навколишнього середовища   Німецькі науковці готові сприяти у вирішенні екологічних проблем, які є наслідком видобутку калійних родовищ у Стебнику на Дрогобиччині.

Науковці землі Тюрінгія пропонують провести геофізичні дослідження ґрунту коштом міжнародних грантів. Зокрема, вони пропонують дослідити провали ґрунтів за новою технологією лазерного зчитування. Відомо, що карстові ... Читати далі»

02.07.2010

«Навчаймося разом!»: Україна долучилась до європейської освітньої програми

освітня програма, Україна - Європа, Навчаймося разом!     У Києві підписано меморандум про вступ України до європейської освітньої програми «Навчаймося разом!». Програму започаткували британці, вона працює у більш як 20-ти країнах Європи. Її мета – налагодити партнерські взаємини між загальноосвітніми школами з різних європейських держав. На момент старту програми в Україні її учасника ... Читати далі»

02.07.2010

Крокодилам тут гуляти забороняється

крокодил, курйоз, Німеччина, несподіванка   Німецька поліція «заарештувала» крокодила, котрий мирно йшов у своїх справах по вулицях невеликого містечка під назвою Гросс-Рорхайм, Німеччина, повідомляє Daily Telegraph.

Спочатку співробітники поліції подумали, що це розіграш, коли о другій годині ночі їм подзвонив чоловік і став клястись, що бачив на вулиці крокодила, проте відповіли на дзвінок. На їх великий подив, крокодил ... Читати далі»

02.07.2010