Головна » 2010 » Июль » 2 » Всесвітній день народонаселення
13:44
Всесвітній день народонаселення
всесвітній день, народонаселення, інститут демографії, прес-конференція   9 липня 2010 року о 10:30 в приміщенні прес-центру УНІАН (Київ, Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню народонаселення, що за рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно відзначається 11 липня.

Тема Всесвітнього дня народонаселення у 2010 році – важливість використання повноцінних та якісних демографічних даних для розробки та ефективного впровадження національної політики, програм та планів соціально-економічного розвитку. На прес-конференції будуть представлені механізми отримання, аналізу та використання даних щодо населення для розробки та впровадження внутрішньої політики України, поточний стан та тенденції демографічних процесів в країні, а також попередні результати дослідження демографічних аспектів молодіжної політики в Україні. Також буде надана інформація про підготовку до наступного всеукраїнського перепису населення.

У прес-конференції візьмуть участь:

- директор Фонду Народонаселення ООН в Україні пані Нузхат Ехсан;

- заступник Голови Державного комітету статистики України пані Наталія Власенко;

- директор Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України академік Елла Лібанова;

- керівник відділу якості демографічних процесів Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України пані Ірина Курило.

Акредитацією опікується інформаційна агенція УНІАН: (044) 279 33 53.

За більш детальною інформацією звертайтеся до ФН ООН: ukr@unfpa.org

Джерело: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1499 | Додав: wiktor | Теги: всесвітній день, прес-конференція, інститут демографії, Народонаселення | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar