Головна » 2010 » Июль » 2 » Крокодилам тут гуляти забороняється
13:31
Крокодилам тут гуляти забороняється
крокодил, курйоз, Німеччина, несподіванка   Німецька поліція «заарештувала» крокодила, котрий мирно йшов у своїх справах по вулицях невеликого містечка під назвою Гросс-Рорхайм, Німеччина, повідомляє Daily Telegraph.

Спочатку співробітники поліції подумали, що це розіграш, коли о другій годині ночі їм подзвонив чоловік і став клястись, що бачив на вулиці крокодила, проте відповіли на дзвінок. На їх великий подив, крокодил там дійсно виявився. «Це правда, що офіцери поліції не були спеціально треновані, щоб ловити крокодилів, але вони проявили хоробрість. З найбільшою спритністю їм вдалося перехитрити рептилію, тимчасово зв'язати їй щелепи і відправити за грати », - йдеться в офіційному звіті.

Відразу стало зрозуміло, що крокодил втік з-під варти невеликого цирку, який приїхав до міста на декілька днів. Утікача доставили назад у цирк до вдячних власників.

А у вересні минулого року італійська поліція зловила крокодила, яким шеф місцевої мафії лякав жителів, щоб вони платили йому гроші за захист. Крокодил був виявлений під час обшуку, який проводився в будинку людини, підозрюваної в зберіганні зброї.

Довжина крокодила становила 1,7 м, а вага - 40 кг. Його тримали на терасі, забезпеченій відеоспостереженням, і годували живими кроликами на очах у мешканців сусідніх будинків. Людина, що імовірно є членом мафії, була звинувачена в нелегальному володінні тваринам, а крокодил відправлений до реабілітаційного центру. Мауріціо Валлонії (Maurizio Vallone), глава італійського антімафіозного підрозділу, сказав, що господар будинку підозрюється у проведенні рекету в Касерта, де до цих пір жива одна з гілок неаполітанської мафії. Втім, крім крокодила, зброї в будинку знайдено не було.

Ще за рік до цього в ставку під Ригою, Латвія, був виявлений півтораметровий алігатор. Тварина налякала жителів довколишнього садово-городнього господарства, і вони викликали рятувальників, які були вкрай здивовані, виявивши в ставку живого крокодила. Виловлювати крокодила довелося місцевим пожежникам, які заручилися попередньо допомогою ветеринарів. Крокодил був виловлений мережами і доставлений до зоопарку. Яким чином крокодил опинився у ставку, не було  встановлено. За основною версією, тварина належало приватній особі, і втекла на волю.

У 2007 ж році «Навколо Світу» писав про долю нільського крокодила Годзілли, який втік з пересувного цирку в Маріуполі, Україна. Через кілька місяців крокодила вдалося спіймати на території Маріупольського металургійного комбінату, але незабаром він помер. Розчулені жителі Маріуполя запропонували встановити пам'ятник легендарній рептилії.

Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1627 | Додав: wiktor | Теги: Німеччина, несподіванка, курйоз, крокодил | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar