-->Головна » 2010 » Июль » 26

Відкрито перший в Україні музей бурштину

Рівне, музей бурштину, Укрбурштин    На базі рівненської бурштинової фабрики державного підприємства «Бурштин України» відкрито перший в Україні Музей бурштину. Серед його експонатів – різноманітні шматки бурштину, знайдені у різні часи на території Рівненщини, та ювелірні вироби з цього каменю.

Експонати розповідають не тільки про історію добування бурштину у краї, але й про єдине в Україні підприємство, що займаєть ... Читати далі»

26.07.2010

Мертві зони Світового океану

мертві зони, Світовий океан, Обсерваторія Землі, Earth Observatory, NASA     Обсерваторія Землі (Earth Observatory) NASA опублікувала чергову карту мертвих зон Світового океану. На карті чітко видно, що східне узбережжя США являє собою одну суцільну мертву зону. Не краще йдуть справи і в Балтійському морі.
  & ... Читати далі»

26.07.2010

Підводний готель в Дубаї

Дубаї, готель, туристичний бізнес    Здається, у місті Дубаї є вже достатньо рукотворних чудес, які з’являються там з певною періодичністю. Але, архітектурні компанії не погоджуються з такою думкою, і постійно працюють над створенням нових вражаючих проектів.
   Проект підводного готелю під назвою Hydropolis був запропонований ще у 2006 році, але з якихось причин будівництво не розпочалося.
    Н ... Читати далі»

26.07.2010