-->Головна » 2010 » Август » 03

Нові природні об'єкти в списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО

список ЮНЕСКО, нові об'єкти, всесвітня спадщина, Сибір, Тихий океан    Вчора, 2 липня 2010 року, було оприлюднено рішення ЮНЕСКО, згідно з яким до списку природних об'єктів Всесвітньої спадщини приєдналися ще кілька унікальних місць по всьому світу від Сибіру до островів на півдні Тихого океану.
   За рекомендаціями Міжнародного союзу охорони природи, в список були додані французький острів La Reunion, плато Путора ... Читати далі»

03.08.2010

МОН дало вищим навчальним закладам один день на оприлюднення списків вступників, рекомендованих до зарахування

МОН, списки випускників, абітурієнти, вступна кампанія    Міністерство науки та освіти України дало вищим навчальним закладам один день на оприлюднення рейтингових списків вступників, рекомендованих до зарахування. Про це йдеться в роз’ясненні міністра освіти Дмитра Табачниа "Щодо процедури зарахування до вищих навчальних закладів”, копію якого передано Громадською ініціативою «Студентський захист».

"За численними ... Читати далі»

03.08.2010

Маленькі екологи прибрали Одеський пляж

діти, екологи, одеський пляж, акція, Куяльник   Маленькі екологи, члени Одеської обласної організації Всеукраїнського дитячого союзу "Екологічна варта", взяли участь в екологічній акції "День чистого пляжу", що відбулась в Одесі за ініціативи ІМК, Одеського заводу мінеральних вод "Куяльник" та за підтримки Міністерства охорони навколишнього при ... Читати далі»

03.08.2010

Символи щастя

статуї, острів Пасхи, символ щастя   Каріна Краучер (Karina Croucher), професор університету Манчестера (The University of Manchester), Великобританія, встановила, що гігантські статуї на острові Пасхи, Чилі, представляють собою відображення раси, що жила в мирі і злагоді один з одним, повідомляє Daily Telegraph. До приходу колонізаторів корінне населення острова жило в світі і гармонії з природою. На це вказують статуї, зобр ... Читати далі»

03.08.2010

40% вироблених в США продуктів опиняється на звалищі

США, сміття, виробництво, продукція, відходи   
   40% вироблених в США харчових продуктів виявляється на звалищі. В одному тільки Нью-Йорку щодня викидається 123 тонн продуктів! Цієї кількості продуктів досить, щоб прогодувати половину населення Африки.

    На виробництво продуктів, які виявляються прямо на звалищах США, витрачається близько 2% всієї електроенергії, що виробляється в краї ... Читати далі»

03.08.2010