Головна » 2010 » Август » 3 » Маленькі екологи прибрали Одеський пляж
15:30
Маленькі екологи прибрали Одеський пляж
діти, екологи, одеський пляж, акція, Куяльник   Маленькі екологи, члени Одеської обласної організації Всеукраїнського дитячого союзу "Екологічна варта", взяли участь в екологічній акції "День чистого пляжу", що відбулась в Одесі за ініціативи ІМК, Одеського заводу мінеральних вод "Куяльник" та за підтримки Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.
    Вихованці дитячих садків та учні початкової школи долучились до прибирання пляжу. Для них – це вже не перша акція.

"Наші діти часто беруть участь у таких дійствах. Одна з наших акцій – "Прибери планету", у рамках якої, починаючи з дитячого садка, привчаємо діток не смітити. І "День чистого пляжу" - її складова. Ми вважаємо, що дітям треба прищеплювати повагу до чистоти з найменшого віку. Але ми їх не вчимо, а просто робимо те, що необхідно. На жаль, наші дорослі часто показують поганий приклад, а ми, в свою чергу, демонструємо, як не треба робити", - розповіла Людмила Лютенко, координатор Одеської обласної організації Всеукраїнського дитячого союзу "Екологічна варта".

Також вона додала: "Дуже добре, що "Куяльник" прививає турботу про довкілля з раннього дитинства і турбується про підростаюче покоління".

Автор : Анастасія Дашинська
Джерело : http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2389 | Додав: wiktor | Теги: одеський пляж, діти, Акція, екологи, Куяльник | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar