-->Головна » 2010 » Август » 24

Вітаємо з Днем Незалежності України !

     Ми святкуємо уже 19 річницю, відколи українці нарешті отримали можливість - бути господарями у своєму домі, в прекрасній і чарівній Україні. Ще досі триває наше тестування на зрілість, терпіння, толерантність, а головне - на самоповагу і віру у свої сили. Тож щиро зичимо нам усім добра, достатку, миру, щедрої долі, наснаги в наших справах! А ще... відчуття радості від розуміння власної причетності до творення ... Читати далі»

24.08.2010

У Міссісіпі вимирає риба

Міссісіпі, ріка, риба, нафтова пляма    У р. Міссісіпі, США, вмирають тисячі риб, повідомляє AFP. Офіційні особи заявляють, що це є наслідком  нафтової плями, що утворилася в результаті катастрофи в Мексиканській затоці.

Плаваюча на поверхні риба була виявлена в неділю, 22 серпня. Вона накопичувалася біля бар'єрів, споруджених спеціально для захисту нафти, що пролилася в річку в результаті витоку. «За нашими оц ... Читати далі»

24.08.2010

У Непалі впав літак

непал, авіакатастрофа, Катманду, Еверест   У Непалі через сильні дощі зазнав аварії невеликий пасажирський літак. На борту були 14 чоловік, п'ятеро з яких були громадянами США, також рейс здійснював один громадянин Японії. Інша частина екіпажу і команда були непальцями, повідомляє Associated Press.

Літак здійснював рейс Dornier в район гори Еверест, проте змушений був повертатися в Катманду через  погодні умови. По ... Читати далі»

24.08.2010

100 км у пробці

автомобільна пробка, Китай, Пекін     Величезна пробка на дев'ять днів затримала автомобілі на під'їзді до Пекіну, Китай. Машини, в основному вантажівки, стоять у 100-кілометровому заторі, що утворився між Цзінін (Jining) у Внутрішній Монголії і Хуайнем (Huai'an) у провінції Хебей (Hebei) з-за великої кількості транспорту, дорожніх робіт і аварій, повідомляє BBC News. Однак місцеві жителі витягують з ситуації, що склалас ... Читати далі»

24.08.2010