-->Головна » 2010 » Сентябрь » 07

Річки Конго небезпечні човнами

ріка, Конго, човни, аварія           Рано вранці в суботу на півночі Конго, на одній з річок у провінції Екватор (Equateur) перевантажена людьми човен вдарилася об камінь і перекинулася, повідомляє Associated Press. За словами представників уряду Конго, 70 осіб мертві з приблизно 100 пасажирів. Поліція з'ясовує, чому човен пливе в темряві без вогнів. Під арешт, найімовірні ... Читати далі»

06.09.2010

Гватемала страждає від зсувів

Гватемала, зсуви, стихійні явища          В цьому році зсуви стали справжнім лихом у багатьох країнах світу, повідомляє агентство Reuters. У серпні в результаті зсувів у Китаї загинули тисячі людей, а тепер під шаром грунту і каміння опинилися похованими десятки жителів Гватемали. У неділю, 5 вересня, величезний ... Читати далі»

06.09.2010

Збережемо Мале Полісся Хмельниччини

Мале Полісся, Хмельниччина, проект       Подільським Екологічним Товариством, спільно з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Хмельницькій області, за підтримки Офісу радника з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів в Україні, з серпня розпочато екологічний проект "Мале Полісся” – охорона та збере ... Читати далі»

06.09.2010

"До роботи!" - найбільша в історії практична акція протидії змінам клімату

До роботи, зміна клімату, міжнародна акція    10 жовтня цього року (10/10/10) спортсмени, лікарі, співаки, мери та бізнесмени працюватимуть разом заради зменшення викидів парникових газів. В тисячах міст по всьому світу вони садитимуть дерева, утеплюватимуть вікна в будинках, замінюватимуть лампочки, встановлюватимуть велопарковки.

Гасло акції – „До роботи!”. В Україні акції 10/10/10 відбудуться в кожному обласному цен ... Читати далі»

06.09.2010