Головна » 2010 » Сентябрь » 7 » "До роботи!" - найбільша в історії практична акція протидії змінам клімату
22:05
"До роботи!" - найбільша в історії практична акція протидії змінам клімату
До роботи, зміна клімату, міжнародна акція    10 жовтня цього року (10/10/10) спортсмени, лікарі, співаки, мери та бізнесмени працюватимуть разом заради зменшення викидів парникових газів. В тисячах міст по всьому світу вони садитимуть дерева, утеплюватимуть вікна в будинках, замінюватимуть лампочки, встановлюватимуть велопарковки.

Гасло акції – „До роботи!”. В Україні акції 10/10/10 відбудуться в кожному обласному центрі. Щоб приєднатись до кампанії 10/10/10 „До роботи!” – організуйте в цей день практичну акцію в своєму місті.

Це зовсім нескладно, адже організатори підготували 10-кроковий план, що зробити підготовку ефективною і простою.

Якщо ви представляєте еко-НГО, ініціативну групу проти забудови зелених зон чи природоохоронний гурток – приєднуйтесь і заявіть про вашу позицію на весь світ. Якщо ви володієте зеленим бізнесом, вболіваєте за сталий розвиток або органічне землеробство – приєднуйтесь і покажіть, що людство вже має методи для зупинення зміни клімату. Якщо ви розвиваєте демократичне суспільство та захищаєте права людини – приєднуйтесь і розкажіть про ті ризики, на які зміна клімату наражає жителів острівних країн та посушливих регіонів. Якщо ви прихильник духовного вдосконалення або розвиваєте мистецтво – приєднуйтесь і доведіть, що не лише гроші правлять цим світом і його людьми.

Джерело: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1621 | Додав: wiktor | Теги: зміна клімату, До роботи, міжнародна акція | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar