Головна » 2010 » Сентябрь » 7 » Річки Конго небезпечні човнами
22:21
Річки Конго небезпечні човнами
ріка, Конго, човни, аварія           Рано вранці в суботу на півночі Конго, на одній з річок у провінції Екватор (Equateur) перевантажена людьми човен вдарилася об камінь і перекинулася, повідомляє Associated Press. За словами представників уряду Конго, 70 осіб мертві з приблизно 100 пасажирів. Поліція з'ясовує, чому човен пливе в темряві без вогнів. Під арешт, найімовірніше, підуть офіційні особи, що дозволили такому судну виходити в дорогу.

А в неділю в провінції стосується (Kasai) на півдні цієї ж країни 200 людей зникли без вісті, після того як їх човен, також перевантажена, загорілася і перекинулася. Ті, що вижили повідомили, що місцеві рибалки відмовлялися підбирати що терплять лихо людей.

Ця катастрофа стала найстрашнішою серед інших, що трапилися цього року в Конго, і однією з найважчих в Африці. Але вона не єдина. Човни, які подорожують по центральноафриканських річках, зазвичай знаходяться в поганому стані і практично не дотримуються заходів безпеки. Як правило, вони ще й заповнені людьми і речами до самих бортів. У другому інцидент поліції вдалося затримати двох з команди човна, але вони не змогли сказати, скільки саме людей там було.

Джерело:  http://www.vokrugsveta.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1779 | Додав: wiktor | Теги: аварія, човни, Конго, ріка | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar