-->Головна » 2010 » Октябрь » 06

Всесвітній день охорони середовища проживання

 Всесвітній день охорони середовища проживання, свято, 6 жовтня      6 жовтня відзначається  Всесвітній день охорони середовища проживання, який був заснований 1979 р. в рамках Конвенції про охорону дикої фауни і флори і середовища проживання в Європі (Берн, 19 вересня 1979 р.).

      Людина своєю діяльністю вже давно впливає на природу, змінюючи її. З кожним роком у світі все більше терито ... Читати далі»

06.10.2010

Міст через Керченську протоку

міст, Україна, Росія, Керченська протока      Росія і Україна спільно побудують міст через Керченську протоку, повідомляє УНІАН. Рішення побудувати міст до 2012 або до 2014 року було прийнято на першому Українсько-Російському міжрегіональному економічному форумі, який пройшов у місті Геленджик Краснодарського краю Росії. Президент України Віктор Янукович вказав на те, що будівництво мосту важливо для проведення Чем ... Читати далі»

06.10.2010

Світ отруєний з усіх боків

отруєння, нігерія, Угорщина    Принаймні 400 дітей померли на півночі Нігерії від отруєння, викликаного нелегальним золотодобуванням, повідомляє BBC News з посиланням на офіційну заяву ООН. Вже зараз число жертв в два рази перевищило цифри, які повідомлялися раніше. Під загрозою подальшого отруєння знаходяться тисячі жителів штату Замфара (Zamfara) у цій країні.

Зараження почалося через те, що для видобутку золота вик ... Читати далі»

06.10.2010