-->Головна » 2010 » Октябрь » 19

ООН: Людство поставило природу Землі на грань знищення

людство, загроза, знищення природи, ООН       Природа планети зараз "стоїть перед обличчям найбільшої загрози знищення з часів загибелі динозаврів 65 мільйонів років тому", йдеться в доповіді ООН, представленому в понеділок на нараді Конференції сторін Конвенції про біологічне різноманіття (СОР-10). Даний захід, як передає BBC, проходить в японському місті Нагоя.

У доповіді підкреслюючи важливість прийняття невід ... Читати далі»

19.10.2010

На Філіппіни обрушився тайфун

тайфун, Філіппіни, стихія        На Філіппіни обрушився дуже сильний тайфун, який призвів до відключення електрики і порушення засобів зв'язку, повідомляє Associated Press. Тайфун, під назвою Меги (Megi) вже змусив владу Китаю евакуювати 140 тис. осіб, які потрапили в зону лиха. З Філіппін він швидше за все відправиться до В'єтнаму, де вже кілька днів триває сильна повінь, що забрав життя 50 людей, у тому числі 20 ... Читати далі»

19.10.2010

Про користь вищої освіти

думка вчених, вища освіта, Кент, Ланкастер     Спільне дослідження вчених з університетів Кента (University of Kent) і Ланкастера (Lancaster University), Великобританія, показало, що чоловіки, які отримують наукові ступені з гуманітарних наук з поганими оцінками в майбутньому заробляють менше, ніж випускники шкіл, повідомляє Daily Telegraph. При цьому жінки-випускники отримують більше, незалежно від роду їх діяльності.

Дос ... Читати далі»

19.10.2010

На Гаїті вирує стихія

повінь, Гаїті, стихія      Проливні дощі, що обрушилися на Гаїті у вихідні, призвели до повені в столиці країни Порт-о-Пренсі (Port-au-Prince), повідомляє Associated Press. ... Читати далі»

19.10.2010