-->Головна » 2010 » Ноябрь » 03

Розпочато всеукраїнський конкурс туристичної фотографії

конкурс, туристичне фото, 2010, Україна туристична        Щорічний всеукраїнський конкурс туристичної фотографії започаткували в Україні. Його організатори - Державна служба туризму і курортів, Національний туристичний офіс України та Асоціація журналістів "Туристичний прес-клуб". Результатом першого конкурсу "Україна туристична" стане підсумкова фотовиставка його переможців у Києві.

До участі в ... Читати далі»

03.11.2010

У Дніпрі створюють електронну карту міста

Дніпропетровськ, місто, еклетронна карта         За словами директора КП "Земград" Людмили Проценко, на сьогоднішній день вже існує кілька подібних карт, що відображають стан маршрутів міського транспорту, електромереж, водопроводу та газопроводу. Вся інша інформація зберігається в тисячах документів і в пам'яті фахівців. «Всі дані у людей в голові, цього не можна допускати. Іде людина з будь-якого ... Читати далі»

03.11.2010

Представлені результати вивчення осадових порід на дні чукотського озера Ельгигитгин

озеро Ельгигитгин, осадові породи, Геологічне товариство Америки     Осадові породи, що знаходяться на дні озера Ельгигитгин, що на північному сході Сибіру, містять дані про падіння великого метеорита, що трапився 3600 тисяч років тому, коли навколишня безплідна тундра була і тепліша, і лісистіша. Власне, кратер і став згодом цим озером.

Один з керівників проекту Джулі Бригам-Гретта з ... Читати далі»

03.11.2010

Гаїті в небезпеці

Гаїті, циклон, небезпека, Томас      Як мінімум 12 людей загинули в результаті урагану Томас (Tomas), що обрушився на карибський курортний острів Сент-Люсія, повідомляє агентство France Presse. Ураган зруйнував будинки і викликав зсуви.

Томас сформувався на південному сході Карибського регіону в кінці минулого тижня. У суботу він досяг Сент-Люсії. Швидкість вітру перевищувала 120 км / ч. Збиток, нанесени ... Читати далі»

03.11.2010