Головна » 2010 » Ноябрь » 3 » Розпочато всеукраїнський конкурс туристичної фотографії
19:00
Розпочато всеукраїнський конкурс туристичної фотографії
конкурс, туристичне фото, 2010, Україна туристична        Щорічний всеукраїнський конкурс туристичної фотографії започаткували в Україні. Його організатори - Державна служба туризму і курортів, Національний туристичний офіс України та Асоціація журналістів "Туристичний прес-клуб". Результатом першого конкурсу "Україна туристична" стане підсумкова фотовиставка його переможців у Києві.

До участі в конкурсі, метою якого є пропагування серед громадян нашої держави та іноземців можливостей відпочинку в Україні, запрошуються професійні фотомитці і аматори. Про це на прес-конференції в УКРІНФОРМі повідомили його організатори. Митці мають представити своє бачення туристичних принад нашої держави і в такий спосіб сприяти формуванню іміджу України як привабливого місця для відпочинку.

Виконавчий директор Асоціації журналістів "Туристичний прес-клуб України" Володимир Царук зазначив, що Україна має величезний туристичний потенціал, однак у світі про це не дуже відомо. "Тому ми розцінюємо цей конкурс як крок уперед у цьому напрямку, адже фотографія - це можливість побачити нашу країну спершу на папері або на інтернет-сайті", - сказав він.

В.Царук повідомив, що 50 фотографій, які журі визнає переможцями конкурсу, вже наприкінці цього року будуть показані на фотовиставках у Росії, Грузії та Ізраїлі, а також оприлюднені на провідних туристичних інтернет-порталах України.

Заступник голови Державної служби туризму і курортів Дмитро Заруба у своєму виступі акцентував увагу на тому, що конкурс "Україна туристична" є також способом промоції нашої країни напередодні футбольного чемпіонату "Євро-2012", і з цієї точки зору проект є потрібним і корисним.

Відповідаючи на запитання журналістів, директор Національного туристичного офісу України Олег Литвяк поінформував, що цього року грошові премії для переможців конкурсу не передбачені, однак без призів вони не залишаться: нагородами будуть туристичні путівки до визначних місць України та альбоми фотографій.

З умовами фотоконкурсу можна ознайомитися на сайтах Асоціації журналістів www.turpressa.com.ua та Державної служби туризму і курортів www.tourism.gov.ua.

Автор: Надія Юрченко
Джерело: http://www.ukrinform.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2301 | Додав: wiktor | Теги: Україна туристична, конкурс, 2010, туристичне фото | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar