Головна » 2010 » Ноябрь » 15 » Ювілейне засідання Генеральної асамблеї Асоціації геологічних служб Європи (АГСЄ) проходитиме в Польщі та Україні з 19 по 21 вересня 2011 р.
12:06
Ювілейне засідання Генеральної асамблеї Асоціації геологічних служб Європи (АГСЄ) проходитиме в Польщі та Україні з 19 по 21 вересня 2011 р.
Асоціація геологічних служб Європи, АГСЄ, 2011, Україна, Польща        Ювілейне засідання Генеральної асамблеї Асоціації геологічних служб Європи (АГСЄ) проходитиме в Польщі та Україні з 19 по 21 вересня 2011 р., повідомив на колегії Держгеолслужби заступник начальника управління ДГС Михайло Гейченко. Учасникам Асамблеї буде запропоновано геологічну екскурсію, маршрут якої розробляється й буде узгоджений українською і польською геологічними службами.

За словами пана Гейченка, у рамках Генеральної асамблеї АГСЄ на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФТУНГ) планується провести засідання, присвячене питанням регіональних геологічних досліджень, геологорозвідувальних робот і мінерально-сировинної бази енергетичної сировини, гідрогеологічних та еколого-геологічних робіт в Україні загалом і у західному регіоні зокрема.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1735 | Додав: wiktor | Теги: Асоціація геологічних служб Європи, Польща, україна, АГСЄ, 2011 | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar