-->Головна » 2010 » Декабрь » 15

Пошук закінчено

www.vokrugsveta.ru
рибалки, пошук, Нова Зеландія, Південний Льодовитий океан       У Південному Льодовитому океані припинені пошуки сімнадцяти рибалок із затонулого південнокорейського риболовного судна, повідомляє Associated Press. По суті, через трохи більше 30 годин після аварії корабля, рибалок прирекли на загибель, хоча влада стверджує, що у людей не було ні найменшого шанс ... Читати далі»

15.12.2010

Єврокомісія продовжила термін державної підтримки збиткових вугільних шахт

nnm.ru
Єврокомісія, шахти, вугільна промисловість, дотація       Європейська комісія дала зелене світло можливості розширення державної підтримки збиткових вугільних шахт до 2018 року за умови, що з вказаного року шахти таки доведеться закрити. Шахти зможуть продовжити роботу тільки у випадку повернення коштів, витрачених на їх підтримку. Пропозиція комісії було прийнята більшістю голосів представників країн ЄС і завтр ... Читати далі»

15.12.2010

Львів пропонує свою туристично-інформаційну інфраструктуру зробити стандартом для інших міст

desant.hiblogger.net
туристично-інформаційна інфраструктура, місто, Львів, проект       В рамках проекту «Створення туристично-інформаційної інфраструктури у м.Львові» в центральній частині міста вдалося встановити 929 нових табличок із назвами вулиць, 100 вказівників з покажчиками туристичних атракцій, інформаційні таблички з картами міста. Про це сьогодні під час конференції повідомила координатор проекту Оля Плесак ... Читати далі»

15.12.2010