-->Головна » 2011 » Февраль » 11

Світові компанії прогнозують золоту лихоманку в 2011 році

Золото, Компанії, Лихоманка, Золота лихоманка, прогноз     Гірничодобувні компанії в усьому світі очікують подальшого зростання цін на золото в 2011 році. 82% золотодобувних компаній очікують підвищення рівня видобутку золота щодо прогнозних даних

Про це говорять дані «Огляду світових цін на золото» PwC, результатами якого має в своєму розпорядженні focus.ua.

Майже 75% золотодобувних компаній припускають, що ... Читати далі»

10.02.2011

На півдні США зафіксовано рекордні морози

США, Мороз, Стихійні лиха, рекорд   Крижані вітри, принесені потужним холодним циклоном з Канади, скували життя в центральних штатах півдня США. Різке зниження температури, що відбулася 10 лютого, значно ускладнило роботи з ліквідації наслідків снігового бурану, що обрушився на  регіон напередодні.
 
Метеорологи попереджали, що стовпчики термометрів у штатах Арканзас і Оклахома можуть опуститися до мінус 20 градусів за Ц ... Читати далі»

10.02.2011

В Академії наук спростували теорію "переполюсовки" Землі

обсерваторія, НАНУ, гемагнітне поле, Земля, людство   Обговорювана у ЗМІ швидка зміна геомагнітних полюсів і очікувані у зв'язку з цим негативні наслідки для людства з наукової точки зору є дурістю, заявив директор Головної астрономічної обсерваторії Академії наук України Ярослав Яцків.

"У ЗМІ зараз часто пишуть, що ось-ось буде" переполюсовка "магнітних полюсів Землі. Заради бога, не пишіть такі дурниці. Якщо і буде коли-небуд ... Читати далі»

10.02.2011