Головна » 2011 » Февраль » 11 » На півдні США зафіксовано рекордні морози
22:58
На півдні США зафіксовано рекордні морози
США, Мороз, Стихійні лиха, рекорд   Крижані вітри, принесені потужним холодним циклоном з Канади, скували життя в центральних штатах півдня США. Різке зниження температури, що відбулася 10 лютого, значно ускладнило роботи з ліквідації наслідків снігового бурану, що обрушився на  регіон напередодні.
 
Метеорологи попереджали, що стовпчики термометрів у штатах Арканзас і Оклахома можуть опуститися до мінус 20 градусів за Цельсієм, однак холод перевершив навіть найсміливіші очікування. Так, в Бартлсвіле (штат Оклахома) була зареєстрована рекордно низька температура за всю історію спостережень в регіоні - мінус 33 градуси за Цельсієм, передає ИТАР-ТАСС.
 
Життя в регіоні буквально вимерло, повідомляють американські телеканали. Власті ряду штатів ввели режим НС, рекомендуючи жителям залишатися вдома і не виходити на вулицю без гострої необхідності. Між тим на ряді електропідстанцій сталися аварії, проте про серйозні збої в енергопостачанні не повідомляється.

Нагадаємо, на початку лютого на США обрушився сніговий шторм, в результаті чого по всій країні було скасовано десять тисяч авіарейсів. В Іллінойсі, Індіані, Міссурі і в Оклахомі був оголошений режим надзвичайної ситуації. А в Техасі та Огайо близько 40 тисяч будинків залишилися без світла.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2089 | Додав: wiktor | Теги: Стихійні лиха, Мороз, США, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar