-->Головна » 2011 » Февраль » 20

Землетрус у Єгипті - в південній частині Суецької затоки

    Землетрус силою 4,6 бала за шкалою Ріхтера стався минулої ночі в Суецькому затоці Червоного моря біля берегів Єгипту.

Як повідомляє агентство Youm7, підземний поштовх стався о 03 години 27 хвилин ночі за місцевим часом у південній частині Суецької затоки. Його відчули в Хургаді - курортному місті Єгипту.

... Читати далі»

20.02.2011

На Прип'яті очікується висока весняна повінь

Гідрометеорологічний центр, Рівненська область, Волинь, повінь, Прип'ять, Бойко       Гідрометеорологічний центр прогнозує високу весняну повінь у басейні річки Прип'ять у Волинській і Рівненській областях. Про це на прес-конференції повідомила начальник відділу гідрологічних прогнозів Гідрометцентру Вікторія Бойко.

"Найбільш небезпечна ситуація на сьогодні, і, безсумнівно, вона буде зберігатися такою, на ... Читати далі»

20.02.2011

Визначено країну де найбільше в світі споживають алкоголю

Молодова, ВООЗ, споживання алкоголю, рейтинг країн   Молдова виявилася країною з найбільшим рівнем споживання алкоголю за підсумками дослідження, що проводилося Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) протягом декількох десятиліть в більш ніж 100 країнах світу, повідомляє The Independent.

Дослідження показало, що середній молдаванин за рік випиває 18,22 літра алкоголю в перерахунку на чистий спирт. Це приблизно вт ... Читати далі»

20.02.2011

Вперше перед великим землетрусом виявлені форшоки

    Група французьких і турецьких вчених під керівництвом Мішеля Бушоні з Гренобльському університету вперше отримала солідний доказ на користь того, що землетрус можна передбачити за кілька хвилин або навіть годин до катастрофи.

Якщо вірити теоретичним викладенням, земна кора стає нестабільною в години, що передують великому землетрусу, але виявлення цієї нестабільності в реальному світі виявилося надзвичайно важким зав ... Читати далі»

20.02.2011

Олень заліз у будинок і застряг в унітазі

      Господарі будинку зачинили непрошеного гостя-оленя у ванній кімнаті, де парнокопитне примудрилось застрягти передніми ногами в унітазі.

Олень, який пробрався в житловий будинок сімейної пари з міста Іган, штат Міннесота, був замкнений господарями житла у ванній кімнаті, де потім застряг в унітазі. Інцидент стався суботнього ранку.

... Читати далі»

19.02.2011