-->Головна » 2011 » Февраль » 25

Отримані нові дані про валлійське походження каменів Стоунхенджа

Суперечки з приводу походження немісцевих каменів Стоунхенджа, які утворюють внутрішній коло і внутрішню підкову, ведуться давно. На початку 1920-х було переконливо показано, що батьківщина так званого плямистого долерита знаходиться в області Майнідд Преселі, що на півночі Пембрукшир. Щодо інших каменів - головним чином ріолітів і рідкісних пісковиків - з упевненістю сказати нічого не можна.

Річард ... Читати далі»

25.02.2011

Пляжі Криму стануть безкоштовними

пляж, Крим, безкоштовно, Лієв, Hospitality Industry Forum 2011        Про це повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв в ході Hospitality Industry Forum 2011, передає Уніан.

«Прийнято цілий ряд нормативних документів, які врегулювали, що таке пляжі, як працювати з  пляжними територіями. На рівні закону було прийнято доступність пляжу. У цьом ... Читати далі»

25.02.2011

Рифи зникають

коралові рифи, загроза, зникнення, глобальні прблеми,      Три чверті всіх коралових рифів у світі знаходяться під загрозою зникнення через надмірне вилову риби, забруднень, кліматичних змін та інших факторів. Такі відомості містяться у звіті групи фахівців із понад 20 дослідних і природоохоронних організацій.

Найбільшою загрозою рифів, на думку експертів, сьогодні є неконтрольована лов риби, але в найближчі 20 років вс ... Читати далі»

25.02.2011

Де краще жити?

якість життя, Ванкувер, Канада, рейтинг    Ванкувер, Канада, в черговий раз названий найкращим містом у світі за якістю життя, повідомляє Daily Mail з посиланням на рейтинг, складений компанією Economist Intelligence Unit. Друге місце зайняв місто Мельбурн, Австралія, третє - Відень, Австрія, четверте і п'яте займають ще два канадські міста - Торонто і Калгарі.

Ванкувер лідирує в цьому списку вже п'ять років поспіль починаюч ... Читати далі»

25.02.2011