Головна » 2011 » Февраль » 25 » Пляжі Криму стануть безкоштовними
08:38
Пляжі Криму стануть безкоштовними
пляж, Крим, безкоштовно, Лієв, Hospitality Industry Forum 2011        Про це повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв в ході Hospitality Industry Forum 2011, передає Уніан.

«Прийнято цілий ряд нормативних документів, які врегулювали, що таке пляжі, як працювати з  пляжними територіями. На рівні закону було прийнято доступність пляжу. У цьому  році всі громадські пляжі Криму будуть доступні. Пляжів в оренді у нас вже не буде. Це врегульовано на рівні закону України. Хоча ще залишається особливий  режим на пляжах санаторіїв і пансіонатів. А ось пляжі громадські, комунальні будуть безкоштовними для входу », - сказав він.

За даними Лієва, з початку цього року Крим відвідало 80 тисяч туристів. При цьому заповнюваність кримських готелів взимку складає 30-32% у залежно від дня тижня, тоді як в 2010 році заповнюваність ледь перевищувала 20%. У той же час у липні-вересні заповнюваність готелів Криму становить у середньому 78%.

Перший заступник міністра курортів і туризму АРК відзначив, що в Цього року Крим очікує прийняти близько 6 млн. туристів (в 2010 році Крим прийняв 5 млн. 719 тис. туристів).

Лієв також зазначив, що для поліпшення сполучення між Сімферополем і Ялтою закуплені нові тролейбуси.

«Ми закупили 60 нових тролейбусів. Це теж важлива складова, тому що від Сімферополя до Ялти на громадському транспорті дістатися можна лише тролейбусним сполученням. Це нові комфортабельні тролейбуси з телевізорами, європейського рівня, навіть бізнесменові в ньому буде не соромно проїхати », - повідомив він
Фото: www.newsukraine.com.ua/
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1988 | Додав: wiktor | Теги: Hospitality Industry Forum 2011, Лієв, безкоштовно, пляж, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 1
avatar
1 Viter • 23:21, 06.04.2011
Бесплатные пляжи хорошо, а чистые лучше!
ComForm">
avatar