-->Головна » 2011 » Июнь » 11

Вулкан заважає президентам

вулканічний попіл, президенти, Уругвай, Аргентина, вулкан, Пуйеуе    Після виверження вулкана   Пуйеуе (Puyehue), Чилі, вулканічний попіл поширився над Латинською Америкою, викликавши скасування десятків рейсів, а також посадку літаків, на яких летіли президенти Аргентини і Уругв ... Читати далі»

11.06.2011

На берегах Десни може з’явитися найбільший в Україні національний парк

Україна, Десна, НПП, національний парк, Подесіння   Береги Десни необхідно зробити національним парком. Такого висновку дійшли представники місцевої влади, науковці та природоохоронці, які обговорили створення національного природного парку „Подесіння” у Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області. Тепер місцеві влади почнуть вибирати ... Читати далі»

11.06.2011

Природні катаклізми тільки насуваються на Землю

GEOCHANGE , Ельчин Халілов, прогноз, катаклізми, сейсмічна активність   Земля вступила у фазу підвищеної сейсмічної та вулканічної активності, і найближчим часом нам належить пережити нові масштабні катастрофи.
  В інтерв'ю aze.az голова Міжнародного комітету gj глобальним змінам геологічного і навколишнього середовища GEOCHANGE (Німеччина), президент Глобальної мережі прогнозування земл ... Читати далі»

11.06.2011

На Трійцю українців чекає легке похолодання

Укргідрометцентр, прогноз, погода, Трійця, Україна   У найближчу добу погоду буде визначати циклон з центром над півднем України, повідомляє Укргідрометцентр. Очікуються короткочасні дощі, грози, в центральних, південних областях та в Криму місцями сильні зливи. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду, в окремих районах країни (крім заходу) град та шквали 15-20 метрів за секунду.
&nb ... Читати далі»

11.06.2011

Убий верблюда - врятуй Австралію!

 парниковий ефект, Австралія, верблюди, метан, викиди вуглекислого газу Винахідливі австралійські чиновники знайшли геніальний спосіб впоратися з парниковим ефектом! Для цього, виявляється, треба вирізати всіх диких верблюдів. Компанія Northwest Carbon навіть запропонувала нагороду у вигляді кредитів на викид вуглекислого газу фізичним та юридичним особам в обмін на труп тварини.
  Усе це ... Читати далі»

11.06.2011