-->Головна » 2011 » Август » 01

Україна запустить власний супутник зв'язку

 Самойленко , супутник, Україна ,зв'язок, космос  Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній раді законопроект, що розширює повноваження Державного космічного агентства України. Зокрема, йому пропонується передати керівництво супутниковим зв'язком.
  У ГКА стверджують, що нововведення допоможуть в 2013 році здійснити запуск першого українського супутника зв'язку, завдяки якому може бути створ ... Читати далі»

01.08.2011

Мерзлота тане

 Вічна мерзлота, глобальне потепління, Росія, Боловен, Сибір  Російські території з вічною мерзлотою можуть скоротитися до середини сторіччя на третину. Виною тому стане глобальне потепління, повідомляє агентство France Presse.
  За словами керівника центру «Антістіхія» МНС РФ Владислава Боловен, який дав інтерв'ю РІА Новини, в наступні 25-30 років площа вічної мерзлоти на території Росії може скоротитися ... Читати далі»

01.08.2011

Уряд докладає максимум зусиль для повного очищення Україні від небезпечних відходів

 Базельська конвенція, Міністр екології та природних ресурсів , Злочевський, Посол Індонезії   Міністр екології та природних ресурсів заявив, що наша держава підтримає поправку до Базельської конвенції про заборону ввозити шкідливі вантажі в країни, що розвиваються
  Базельська конвенція - міжнародний документ, що регулює транскордонне перевезення небезпечних відходів. Країни, що розвиваються ... Читати далі»

01.08.2011