-->Головна » 2011 » Сентябрь » 01

Google склав рейтинг найпопулярніших запитів українців

 рейтинг, Google, пошукові запити, українці, День знань Напередодні Дня знань інтернет-пошуковик Google вирішив з'ясувати, чому найбільше хочуть навчитися українці.
   З цією метою співробітники Google проаналізували запити українських користувачів пошуковика і склали топ найпопулярніших запитів на теми як навчитися і самовчитель.
  Як виявилося, жителів Україні найбільше цікавить, як навчитися цілуват ... Читати далі»

01.09.2011

Україна стала однією із 17 країн-учасниць Технологічного виконавчого комітету РКЗК ООН

  Україна, ООН, учасниця, комітет, клімат, ТВК, РЗВК   Cьогодні, 1 вересня, в м. Бонн розпочалось перше Установче засідання Технологічного виконавчого комітету (ТВК) Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (РКЗК ООН).
  ТВК створено відповідно до рішення 16-ї Конференції Сторін РКЗК ООН, що відбулася 29.11-10.12.2010 у м. Канкун, Мексика, як міжнародний керівний орган для координації заходів з п ... Читати далі»

01.09.2011

Британські вчені вважають, що водорості допоможуть уберегтися від сонця

  Сонце, воодрість, Британські вчені   Дослідники у Великобританії оголосили, що ними знайдено підтвердження того, що речовини, що містяться в морських водоростях, можуть бути використані в сонцезахисних препаратах для людини.
  У водоростях, що живуть на коралах на мілководдях Великого Бар'єрного рифа біля берегів Австралії, міститься склад, який здатний захищати від згубного ультрафіолетового ... Читати далі»

01.09.2011

Великобританія готується розгорнути перший по-справжньому великий геоінженерний проект

  геоінженерія, стратостат, шланг, Великобританія, проект  Уявіть собі таку зухвалість: в 20 км над Землею бовтається аеростат розміром зі стадіон, пов'язаний з твердю гігантським садовим шлангом, який подає в стратосферу сотні тонн найдрібніших частинок в день. І все це заради відбиття сонячних променів і охолодження планети.
  Хочете вірте, хочете ні, але група британських вчених збираєть ... Читати далі»

01.09.2011

Доведено зв'язок між російською спекою і пакистанською повінню

  НАСА, Росія, Пакистан, спека, повінь Дослідники НАСА показали, що минулорічні аномальна спека в Росії і небувалі повені у Пакистані - результат одного метеорологічного явища.
  Хоча спека почалася ще до повені, обидві події досягли максимуму майже синхронно.
   Автори дослідження Вільям Лау і Кю Мен Кім з Годдардівського центру космічних польотів наг ... Читати далі»

01.09.2011