-->Головна » 2011 » Сентябрь » 13

«Рухай Планету» по-полтавськи

фестиваль, акція, полтава, Рухай планету, екологія   Полтава приєдналася до всесвітньої акції - "РУХАЙ ПЛАНЕТУ". Захід проходитиме 24 вересня, в заключний день фестивалю "ECO-FEST POLTAVA" з 11.00 на Театральній площі.
  ... Читати далі»

13.09.2011

Курорт у вогні

Андалузія, Марбелла, пожежа, стихія  Лісові пожежі, розбушувалися на півдні Іспанії, в Андалусії, змусили близько 200 осіб евакуюватися з будинків, повідомляє BBC News. Вогонь дійшов до міст Міхас (Mijas) і Охен (Ojen), що неподалік від популярного туристичного курорту Марбелла.
  Гасінням пожеж займаються як пожежні розрахунки на землі, так і спеціальні пожежні вертольоти з повітря. У ... Читати далі»

13.09.2011

Життя без вай-фаю

США , вай-фай, електромагнітні хвилі, життя, лоно природи  5% американців вважають, що вони страждають непереносимістю електромагнітних хвиль, пише сьогодні BBC News. Вони свідомо приховуються від впливу полів, які утворюють мобільні телефони, передавачі Wi-Fi і інші електронні пристрої. Деякі з цих людей живуть у селі Грін Бенк (Green Bank), у Аллеганских горах, штат Віргінія, США.
   Їх село розташоване в ... Читати далі»

13.09.2011