Головна » 2011 » Сентябрь » 13 » «Рухай Планету» по-полтавськи
19:53
«Рухай Планету» по-полтавськи
фестиваль, акція, полтава, Рухай планету, екологія   Полтава приєдналася до всесвітньої акції - "РУХАЙ ПЛАНЕТУ". Захід проходитиме 24 вересня, в заключний день фестивалю "ECO-FEST POLTAVA" з 11.00 на Театральній площі.
   Кампанія "Рухай Планету" (Moving Planet в англійській версії) є міжнародною подією, організованою людьми з 180 країн світу за ініціативи Міжнародного кліматичного руху 350.org. "Рухай Планету" складатиметься із тисяч подій, об’єднаних концепцією руху.
  Марафони, запливи, хороводи, повітряні змії, – безліч видів яскравих дійств по всьому світу. Логотипом акцій є стрілка, що символізує рух від бездумного споживання до збалансованого розвитку.
  Полтавці можуть приєднатися до подій на Театральній площі з 11.00 до 14.00. Для цього можна:
  1. Принести на Театральну площу порожню пластикову пляшку (дві, три чи скільки не потрібно) і долучитися до побудови найбільшої в Полтаві поліетиленової скульптури, яку потім буде здано на переробку.
2. Взяти участь у театралізованому перфоменсі з порятунку Планети і отримати у подарунок екологічний браслет.
3. Отримати листівку з практичними порадами на тему: "Малобюджетний порятунок Планети" та переліком пунктів прийому вторсировини у Полтаві (щоб наступного разу нести пляшки вже туди, а не в центр міста)
4. Знайти волонтера акції з емблемою "350.org" та приєднатися до екологічної команди Полтави.
5. Протягом дня слідкувати за фільмами на телеекрані біля кінотеатру ім. Котляревського - там будуть екологічні мультфільми!
   Також на Жовтневій і Театральній площі Вас очікують: виступи дитячих колективів, містечко майстрів, парад прикрашених дитячих візочків «За здорове майбутнє» та багато іншого в останній день екологічного фестивалю "ECO-FEST POLTAVA" - 24 вересня.
 Полтава приєдналася до всесвітнього екологічного руху! - http://www.moving-planet.org/events/ua/poltava/1762
Приєднуйся і ТИ!

НАША ПЛАНЕТА це НАШ ДІМ і якщо ми не зможемо її зберегти, то нам БУДЕ НІДЕ ЖИТИ!

  Контактна інформація:
 Координатор акції «Рухай Планету» в Полтаві – Ольга Ільїна, (066) 5257664, volya-nazavjdu@i.ua
Фото: world.350.org
Джерело: http://www.civicua.org
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2258 | Додав: wiktor | Теги: екологія, фестиваль, Рухай планету, Акція, Полтава | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar