-->Головна » 2012 » Январь » 09

Квіти розпустилися в Севастополі через аномально теплу погоду

  Севастополь, аномалія, температура, Україна, погодаАномально тепла для січня погода встановилася в Севастополі - температура повітря досягає квітневих показників, розпускаються квіти, з'являються бруньки на деревах і чагарниках, передає кореспондент РИА Новости.
  Останні сім днів у Севастополі середня температура повітря досягала 10-12 ... Читати далі»

09.01.2012

Словенський вчений відправився в "екологічну" кругосвітню подорож

  Ленарчич, літак, Словенія, екологіяСловенський біолог і шукач пригод Матеуш Ленарчич відправився в неділю з Любляни у навколосвітню подорож на ультралегкому літаку з наміром витратити на переліт якомога менше палива і тим самим привернути увагу до проблеми екології, повідомила Організація з туризму Словенії.
  Ленарчич летить на о ... Читати далі»

Пляжі Тель-Авіва закриті: вода з каналізації витекла в море

  Тель-Авів, Ізраїль, каналізація, пляжМіністерство внутрішніх справ Ізраїлю оголосило в неділю, 8 січня, про закриття пляжів Тель-Авіва і Герцлії у зв'язку із забрудненням прибережних вод.
   Під час будівельних робіт при прокладанні нових каналізаційних труб стався витік, і стічні води з каналізації потрапили в море.
... Читати далі»

Зимові відлиги загрожують загибеллю бродячим собакам, вважають експерти

  бродячі собаки, Неуронов, місто, потеплінняМорози, які взимку часто встановлюються на довгий час, не є загрозою для міських бродячих собак, згубними для тварин можуть стати зимові потепління, вважає зоопсихолог Андрій Неуронов.
  Дуже холодна зима для бродячих собак- абсолютно нормальне явище. Виживання їх взимку залежить не стільки в ... Читати далі»

Дослідження: Альпійські луки можуть зникнути

  альпи, альпійські луки, росдинність, зміна клімату, температураДетальне вивчення наслідків зміни клімату на гірські регіони Європи виявило, що багато альпійських лук можуть зникнути протягом кількох наступних десятиліть.
  Дослідники з 13 європейських країн заявили, що деякі рослини знаходяться буквально на межі зникнення, тому що більш те ... Читати далі»