Головна » 2012 » Январь » 9 » Квіти розпустилися в Севастополі через аномально теплу погоду
12:15
Квіти розпустилися в Севастополі через аномально теплу погоду
  Севастополь, аномалія, температура, Україна, погодаАномально тепла для січня погода встановилася в Севастополі - температура повітря досягає квітневих показників, розпускаються квіти, з'являються бруньки на деревах і чагарниках, передає кореспондент РИА Новости.
  Останні сім днів у Севастополі середня температура повітря досягала 10-12 градусів за Цельсієм. Але починаючи з п'ятниці, в місті встановилася несподівано безвітряна і тепла погода, незважаючи на відсутність сонця, в деяких районах міста повітря прогріте до плюс 18 градусів.
  У прибудинкових палісадниках розпустилися квіти, оновилася трава, яка набула яскраво смарагдовий колір, який зазвичай з'являється тільки в квітні. На деякі види квітів вже сідають бджоли, які з'являються зазвичай в кінці квітня. Місцеві жителі при опитуванні заявили, що раді сталій теплій погоді, але переживають, що ранній колір дерев і квітів в разі похолодання пропаде, і це може призвести до неврожаю фруктів в 2012 році.
  Море біля узбережжя Севастополя також прогрівається, і в деяких бухтах, таких як Стрілецька, вода прогрілася до 13-14 градусів.
Фото: jailbird.ru
Джерело: http://ecoportal.su
Категорія: В Україні | Переглядів: 3865 | Додав: wiktor | Теги: температура, аномалія, Севастополь, погода, україна | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar