-->Головна » 2012 » Февраль » 06

Російські полярники вперше в історії відкрили підлідне озеро в Антарктиді

  Антарктида, озеро, Восток, бурінняНачальник антарктичної експедиції Росгідромету Валерій Лукін, який повернувся напередодні з Антарктиди, доповів про успішне відкриття озера Схід.
  На зборах в Арктичному і Антарктичному науково-дослідному інституті фахівець повідомив про те, що майже двадцятирічний проект завершився вчора ... Читати далі»

В блакитних дірках знайдені незвичайні форми життя

  Філіппіни, землетрус, жертви, Гуіхулнгане На дні западин в околицях Багамських островів, котрі прийнято називати блакитними дірами, виявлено ​​багате мікробне життя.
  Багато з цих організмів невідомі науці. Мабуть, вони харчуються сполуками сірки, які токсичні для більшості інших форм життя. Ця звістка повинна обрадувати тих, хто мріє ... Читати далі»

Землетрус в Філіппінах

  Філіппіни, землетрус, жертви, Гуіхулнгане Землетрус магнітудою 6,8 стався сьогодні на Філіппінах, повідомляє агентство Associated Press. Принаймні 13 людей загинули, 29 людей вважаються зниклими без вісті. Землетрус стався біля берегів острова Негрос (Negros Island) і викликало обвал, який обрушився на місто Гуіхулнган (Guihulngan), нас ... Читати далі»