Головна » 2012 » Февраль » 6 » Землетрус в Філіппінах
21:14
Землетрус в Філіппінах
  Філіппіни, землетрус, жертви, Гуіхулнгане Землетрус магнітудою 6,8 стався сьогодні на Філіппінах, повідомляє агентство Associated Press. Принаймні 13 людей загинули, 29 людей вважаються зниклими без вісті. Землетрус стався біля берегів острова Негрос (Negros Island) і викликало обвал, який обрушився на місто Гуіхулнган (Guihulngan), населення якого складає 180 тис чоловік. Під завалами опинилося не менше 30 будинків.
  В даний час ведуться рятувальні роботи, проте не ясно, чи можуть дихати люди, поховані під завалами. Поки в Гуіхулнгане підтверджені смерті 10 осіб, серед яких учні початкової школи міста, студенти місцевого коледжу і відвідувачі супермаркету. Близько 100 людей отримали поранення.
  Ще один зсув обрушився на невелике село в тому ж адміністративному окрузі. Поки не відомо, скільки людей опинилися під завалами. Повідомляється також, що дві людини (одна з них дитина) загинули в місті Тайсан (Tayasan), що знаходився неподалік від епіцентру землетрусу, і одна дитина загинула в результаті обвалення стіни церкви в місті Джімалалуд (Jimalalud).
  Землетрус викликав невелику хвилю цунамі, яка змила з берега кілька хатин і дерев'яних будинків на курорті Ла Лібертад (La Libertad). Про потерпілих від цієї події не повідомляється.
  Як розповідав «Навколо світу», Філіппіни увійшли в список країн, що зайняли друге місце по можливих фінансових втрат внаслідок природних катастроф. А по соціально-економічної спроможності впоратися з катаклізмом Філіпіни входять в категорію з найвищим ступенем ризику.
Фото: www.flickr.com
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 2190 | Додав: wiktor | Теги: Філіппіни, Гуіхулнгане, жертви, Землетрус | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar