-->Головна » 2012 » Февраль » 27

На Луганщині побудують вітряний парк

 вітер, вітряний парк, Луганськ, вишка, енергосистема, Україна У Лутугинському районі Луганської області у березні цього року  розпочнеться будівництво повітряного парку, в якому влаштують 12 повітряних двигунів. Передбачається, що це буде грандіозна споруда з повітряними установками висотою 100 метрів та таким самим діаметром лопатей. При цьо ... Читати далі»

27.02.2012

Уряд виділив кошти на захист сіл від шкідливої дії води

 Тиса, Закарпаття ,вода, повінь, Україна, село, уряд , коштиУряд виділив 190 мільйонів гривень на захист сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод.
  На сьогоднішньому засіданні Уряду прийнято розроблену Мінприроди постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету ... Читати далі»

27.02.2012

Новий сильний землетрус магнітудою 5,2 стався в Туві

 землетрус, Кизил, Тува, РосіяТретій сильний землетрус стався в Туві в понеділок, його магнітуда склала 5,2, повідомляє Алтай-Саянська філія Геофізичної служби СО РАН.
  За даними сейсмологів, епіцентр поштовху, що стався в 10.54 за місцевим часом (06.54 мск), знаходився в 130 кілометрах на ... Читати далі»