Головна » 2012 » Февраль » 27 » Уряд виділив кошти на захист сіл від шкідливої дії води
09:09
Уряд виділив кошти на захист сіл від шкідливої дії води
 Тиса, Закарпаття ,вода, повінь, Україна, село, уряд , коштиУряд виділив 190 мільйонів гривень на захист сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод.
  На сьогоднішньому засіданні Уряду прийнято розроблену Мінприроди постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2011 р. № 137”.
  Документ приводить у відповідність Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для проведення заходів щодо захисту від шкідливої дії вод сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь, до змін, які відбулися в нормативно-правовому полі, а також поширює дію цього Порядку на запроваджену у 2012 році нову бюджетну програму «Комплексний протипаводковий захист в басейні р. Тиса у Закарпатській області».
  За двома бюджетними програмами державного бюджету, на які поширюється дія Порядку, у 2012 році передбачено видатки на загальну суму 190 млн. грн., у тому числі із загального фонду - 100 млн. грн. та із спеціального фонду - 90 млн гривень. Відповідальним виконавцем бюджетних програм є Держводагентство.
  Одночасно, у постанові міститься положення щодо втрати чинності Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ведення державного моніторингу поверхневих вод, водного кадастру, проведення паспортизації, управління водними ресурсами, у зв’язку з ліквідацією відповідної бюджетної програми.
Фото: dt.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 2670 | Додав: wiktor | Теги: кошти, Закарпаття, уряд, Тиса, україна, повінь, вода, село | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar