-->Головна » 2012 » Март » 22

Фукусімі не зрівнятися з Чорнобилем

 INES, Фукусіма, Чорнобиль, радіація, опромінення, порівняння Віце-президент Австралійської ядерної асоціації Дон Хігсон закликав не ставити Фукусіму на одну дошку з Чорнобилем.
   12 квітня 2011 - через місяць після цунамі - японське відомство з ядерної та промислової безпеки підвищило рейтинг аварії з п'яти до семи, тобто до вищ ... Читати далі»

В Мексиці - землетрус

 землетрус, Месика, Мехіко, акапулько  Землетрус магнітудою 7,6 стався вчора на південно-заході Мексики. Як повідомляє агентство Reuters, епіцентр стихійного лиха розташовувався в районі курортного міста Акапулько, що в штаті Герреро (Guerrero). Там пошкоджено близько 800 будинків і поранено як мінімум 11 осіб.
  У столиці кр ... Читати далі»

Венеція продовжує тонути

 Венеція, рівень води, туризм, Бок, підтоплення  Рівень води у Венеції, Італія, піднімається на 2 мм в рік, повідомляє BBC News з посиланням на нові дані космічних супутників. Ще на 2 мм в рік піднімається рівень води у Венеціанській лагуні, так що в загальному Венеція втрачає по 4 мм в рік. Наслідком цих змін стали регулярні ... Читати далі»

Як антропогенний шум впливає на рослини

 шум, птахи, рослини, насіння, Нью-Мексико, дослідження  Зашумлення середовища може по-різному впливати на рослини. Деякі з них виграють від цього, тому що їх запилювачі злітаються в зашумлені райони, а інші програють, тому що птахи, які розповсюджують їх насіння, такі місця залишають.
  Серед антропогенних факторів забруднення навко ... Читати далі»