-->Головна » 2012 » Май » 29

Риби донесли радіацію з "Фукусіми" до США раніше, ніж вода та вітер

 Риби донесли радіацію з "Фукусіми" до США раніше, ніж вода та вітер Низький рівень радіації з АЕС "Фукусіма-1" виявили в м'ясі блакитного тунця біля західного узбережжя США. Про це повідомляють американські ЗМІ з посиланням на доповідь учених.
   Сліди цезію-137 та цезію-134 виявили в 15 тунців недалеко від Сан-Дієго в сер ... Читати далі»

Зміна клімату призвела до краху цивілізації Інду

 Зміна клімату призвела до краху цивілізації Інду Нове дослідження, яке з'єднало новітні археологічні свідчення з найсучаснішими геофізичними технологіями, показало, що зміна клімату стала основною причиною загибелі Індської (Хараппской) цивілізації майже 4 тис. років тому.
   Це була одна з перших міських культур людства. Вона о ... Читати далі»

Геологи назвали найбільш ймовірну дату смерті Ісуса

  Геологи назвали найбільш ймовірну дату смерті ІсусаДжефферсон Вільямс з компанії Supersonic Geophysical (США), Маркус Шваб і Ахім Брауер з Німецького дослідницького центру наук про Землю спробували реконструювати сейсмічну активність в районі Мертвого моря на зорі нової ери і прийшли до висновку, що Ісуса, швидше за все, розіп'яли в ... Читати далі»

Ангела Меркель шукала свою батьківщину на карті Росії

  Ангела Меркель шукала свою батьківщину на карті РосіїКанцлер Німеччини Ангела Меркель продемонструвала свої "широкі" пізнання в географії. Під час зустрічі зі школярами в Берліні вона не змогла показати місто, в якому вона народилася.
  За інформацією "Вестей.ру", учні однієї з міжнародних європейських шкіл запросили Ангелу Меркель н ... Читати далі»